Blogistanian kesälukumaraton 2016


Jälleen on aika perinteisen blogistanian kesälukumaratonin. Tällä kertaa maratonia emännöi Ja kaikkea muuta -blogin Minna ja mukaan voi ilmoittautua vielä sunnuntain aikanakin täällä. Varsinainen maratonpäivä on 10.7, mutta otan varaslähdön ja aloitan jo tänään johonkin aikaan.

Tässä maratonin säännöt:

1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan maratoniin.

2. Aloittaa voi mihin kellonaikaan tahansa ja lukea haluamansa ajan ja määrän kuitenkin niin, että eimmäisaika on 24h. (Esim. aloitus 10.7. klo 18:00 -> ja lopetus 11.7. klo 18:00) Maratonin saa aloittaa halutessaan myös jo 9.7., kunhan osa maratonista luetaan 10. päivän puolella. Näin siksi, että maratoonareilla on erilaisia elämäntilanteita, jotka halutaan ottaa huomioon. Tankkaus-, lepo-, yms. taukoja saa pitää vapaasti, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.

3. Merkitään ylös luettu sivumäärä ja ilmoitetaan se julkisesti blogissa (tai lukumaratonin lähtölaukauspostauksen kommenteissa) Kirjataan mielellään myös luetut kirjat.

4. Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa!

5. Lukumaratonista saa kirjoittaa blogiinsa etu- ja jälkikäteen ja mielellään myös maratonin kuluessa. Varsinkin tulosartikkeli linkitetään lukumaratonin lähtölaukauspostaukseen, mutta muutkin toki saa.

6. Lukumaratonin hashtagina somessa on #lukumaraton

Päivitän maratonin etemisestä twitteriin (@kuuntytar), instagramiin (@kuutarlukee) ja Facebookiin sekä tähän postaukseen.

Kuvassa kirjavalinnat, joiden lisäksi valitsen luettavaa myös lukulaitteelta.


Maratonin aloitus 9.7. 16.40

Aloitin Victoria Aveyardin kirjalla Punainen kuningatar. Sivuja kertyi 391.

11.15 Carol Shieldsin novellit Kutsuja, 6 sivua, Ei junalla, 7 sivua ja Puuttuva kirjain 4 sivua.

12.00 Kuuntelin autossa matkalla mökiltä kaupunkiin äänikirjaa, Christian Rönnbackan Kylmä syli.

13.30 Kaupungista löytyikin sitten Harry Potter ja liekehtivä pikari, joka kiilasi alkuperäisen lukupinon ohi.

16.40 Maraton päättyy. Pääsin Liekehtivässä pikarissa sivulle 201.

Maratonin aikana luin yhteensä 599 sivua ja kuuntelin äänikirjaa 1 tuntia 14 minuuttia 11 sekuntia.

Ihan en päässyt ennätykseen, mutta olen tyytyväinen. Sain yhden kirjan luettua loppuun ja Potterissakin edistyin mukavasti.

Kommentit

  1. En ole tainnut yhdelläkään maratonilla kuunnella äänikirjaa. Sitä pitää muistaa kokeilla joku kerta. :) Harry Potter on kyllä taattua maratonluettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli eka kerta, oli pidempi automatka kesken maratonin, enkä pysty lukemaan autossa. Äänikirja oli kätevä ratkaisu siihen. :) Potterit tosiaan toimii maratonilla loistavasti.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää