Rauhaa maailmaan -lukumaraton

Kuva: Pinon päällimmäinen -blogi

Pinon päällimmäinen -blogin Sanna ideoi lukumaratonin teemalla Rauhaa maailmaan. Maratoonata voi omaan tahtiinsa 42 tunnin ajan milloin tahansa aikavälillä 26.12.2015-2.1.2016.


Lukemiset aion valita kuvan pinosta. Tällä kertaa en ota paineita sivumääristä vaan pidän taukoja, kun siltä tuntuu. Tämä lukumaraton tuli siinä mielessä sopivaan saumaan, että loppusyksynä on vaivannut epämääräinen lukujumitus, enkä ole saanut luettua kuin muutaman kirjan. Toivon, että tämän myötä pääsen tuosta jumista eroon ja lukeminen maistuu taas.

Maraton starttaa 29.12 klo 23.00

Kirjana Renee Knightin kenenkään ei pitänyt saada tietää.

1.27: 156 sivua luettu ja ensimmäinen kirja saatu loppuun.

Seuraavaksi mummolta jouluna lainaan napatun Hertan pariin.

Simahdin sitten aika pian kirjan vaihdon jälkeen ja heräsin vasta yhdeltätoista. Hertta ei oikein lähtenyt edistymään, joten vaihdoin sarjakuvaan. Nyt siis menossa Riad Sattoufin Tulevaisuuden arabi.

21.58: Tämä lukumaraton on ollut keskeytyksiä täynnä. Sain kuitenkin Tulevaisuuden arabin luettua ja nyt menossa Haruki Murakamin Norwegian wood, joka on ollut kesken jo ties kuinka kauan.

Sain Murakamin luettua joskus kahden jälkeen yöllä ja simahdin. Tänään ei ole lukemisesta tullut mitään ja loppuilta meneekin sitten uuden vuoden vietossa. Tämä taisi sittenkin jäädä vain 24 tunnin maratoniksi. Ellen sitten innostu jatkamaan tätä viikonloppuna.

Kommentit

 1. Tsemppiä maratonille! Houkutteleva pino, paljon hienoja paksuja kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mielenkiintoisia kirjoja on tosiaan odottamassa vuoroaan, katsotaan mihin tartun.

   Poista
 2. Maraton tekee terää! Hyvältä kuulostava alku ja hyviä kirjoja pinossa! Hertta on minullakin jumissa, mutta ei toivoakseni kauaa... Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin tosiaan tekee. Tänään on vain ollut harmillisen paljon keskeytyksiä, mutta jospa se siitä.

   Poista
 3. Toivottavasti lukujumitukseen tuli apua! Harmillisia nuo keskeytykset, mutta rennoin sivunkäännöin eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin sain nyt luettua kirjan joka on ollut kesken jo pitkään (Norwegian Wood), joten siinä mielessä maratonista on ollut apua. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää