Jatkoaika

Viime vuosi oli blogin suhteen hiljaiseloa. Pitkälti tämä johtui siitä, että lukeminen takkusi tavallista pahemmin. Kirja toisensa jälkeen jäi kesken eikä oikein mikään tuntunut lähtevän etenemään.  Kesällä innostuin sarjakuvista ja nimenomaan supersankarisarjakuvat veivät mukanaan. Hiljalleen vuoden loppua kohti myös kirjat alkoivat taas maistua.

Kirjoittaminen ei kuitenkaan lähtenyt luistamaan lukemisen myötä, ja mietinkin pitkään blogin lopettamista kokonaan. Pitkän harkinnan jälkeen, päätin kuitenkin vielä jatkaa ja katsoa, jos vaikka lukemisen elvyttyä taas normaaliksi myös blogiin kirjoittaminen lähtisi taas sujumaan. Blogi on nyt niin sanotusti jatkoajalla, katsotaan kuinka käy. Jos meno jatkuu yhtä hiljaisena kuin viime vuonna, on varmaan aika luovuttaa.

Mutta ehkä ei kannata mennä asioiden edelle. Siispä katsaus tämän vuoden lukuhaasteisiin. Päätin jälleen osallistua Helmet-lukuhaasteeseen. Mukana on mielenkiintoisia kohtia, joiden myötä tulee varmasti tartuttua kirjoihin, joita ei muuten tulisi lukeneeksi.

Reader, Why Did I Marry Him -blogissa alkoi uusi runohaaste vuoden alussa ja koska runojen lukeminenkin on jäänyt vähemmälle, pitihän siihenkin lähteä mukaan. Se onkin lähtenyt oikein mallikkaasti käyntiin.

Bongasin lisäksi Hurja hassu lukija -blogissa jo viime vuonna alkaneen, minulta täysin ohi menneen, Sarjakuvahaasteen, joka tuli sopivaan saumaan nyt, kun olen innostunut niistä oikein toden teolla.

Siinäpä haastetta tälle vuodelle. Suunnitelmissa on myös osallistua pitkästä aikaa Ystävänpäivän lukumaratoniin.

Kommentit

  1. Mukavia lukuhetkiä! Ja onnea haasteisiin! :) Ajattelin itsekin kokeilla ystävänpäivän lukumaratonia vielä kerran, vaikka kokemus kertoo, etten ole oikein onnistunut lukumaratoneissa. Mutta ehkä tällä kertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tsemppiä maratonille! Minulla on ollut huonompia ja parempia kokemuksia, paljon on ollut kiinni kirjavalinnoista ja kulloisestakin mielentilasta. Toisinaan keskeytyksiä vain tulee enemmän ja lukeminen ei suju.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä