Kesälukumaraton IV

Kuva: Denise Kerbs, CC BY 2.0
Logoksi muokannut: Emmi T.

Niinhän siinä kävi, että en malta olla osallistumatta kesän toiseen lukumaratoniin. Tällä kertaa maratonia emännöi Emmi, jonka blogissa on tarkempaa tietoa ja ilmoittautumiset.
Virallinen päivä on siis huomenna, mutta otan taas varaslähdön ja aloitan jo tänään. Tällä kertaa päätin valita luettavakseni tiiliskiven. En ole aiemmin maratoonannut yhdellä kirjalla, joten varasin myös muutaman varakirjan, jos varsinaisen lukeminen alkaa tökkiä.

Aion lukea ikuisuuden hyllyssäni kököttänyttä Taru sormusten herrasta -kirjaa. Olen jumittanut jo ties kuinka kauan jossain 160 sivun paikkeilla ja päätin, että nyt on aika jatkaa ja ehkä jopa edetä kirjassa. Katsotaan kuinka käy.

Päivitän maratonin etenemisestä Twitterissä ja Instagramissa, mahdollisesti myös täällä.

23.15 Aloitus

Tästä se lähtee. Toivotaan, etten nukahda ihan alkumetreillä.

10.28 Simahdin 3.30, mutta nyt jatkan taas levänneenä.

16.7. 23.15 Lopetus

Ei tämä nyt ihan putkeen mennyt tällä kertaa. Luettuja sivuja kertyi vaivaiset 170 ja keskittyminen herpaantui vähän väliä. Ehkä kirjavalinta ei osunut ihan nappiin, mutta en halunnut luovuttaakaan. Päätin pysyä Tarussa loppuun asti. No pääsin ainakin melkein Sormusten ritareiden loppuun. Ja aion kyllä jatkaa kirjan lukemista. Teksti vain oli turhan tiivistä ja fontti pienehkö minun muutenkin hitaalle lukuvauhdilleni.

Näin tällä kertaa. Pitää ensi kerralla valita joku hieman helppolukuisempi järkäle, jos vielä tiiliskivimaratonia kokeilen.

Kommentit

 1. Toivottavasti TSH edistyy. Minulle se on elämäni kirja, mutta tiedän, että kaikki eivät ole samaa mieltä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan. Minulla tämä on ollut vähän jo ikuisuusprojektina.

   Poista
  2. Minulle TSH on sopinut maratonkirjaksi, vaikka en mitään huikeita sivumääriä tulekaan lukeneeksi. Onhan se hidaslukuinen, mutta minua se ei haitannut. Kiva kuitenkin, että aiot jatkaa kirjan lukemista. Onnittelut maaliin pääsystä!

   Poista
  3. Kiitos! Eniten tässä ehkä haittaa se, että tuo minun painos on niin pientä ja tiivistä tekstiä. Tarina itsehän on mielenkiintoinen ja pakkohan se on lukea loppuun.

   Poista
 2. TSH, kiinnostava valinta :) Toivotan onnea, ei ole suosikkejani mutta kyllähän se nyt pitää kerran lukea ja vaikka maratonilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin, että jospa se nyt lähtisi ja saisin vihdoin kirjan luettua. :)

   Poista
 3. Hyvä idea, Kuutar! Tulisi tarpeeseen minullakin, sillä olen lukenut TSH:sta noin kolmanneksen, eli suunnilleen ekan elokuvan verran. Tsemppiä maratonille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen nähnyt elokuvat useampaan kertaan, joten pakkohan se on kirjakin lukea. :)

   Poista
 4. Huomenta! ja tsemppiä lukumaratonille. Itse luotan edelleen lyhyisiin teksteihin omassani etenemisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta ja tsemppiä myös sinne! Toimiva taktiikka sekin. Halusin nyt kokeilla miten yhdellä kirjalla menee, kun en aiemmin ole niin tehnyt.

   Poista
 5. Oi hitsit, sekö on nyt tänään ? Harmi, kun pitää jättää väliin. Liikaa velvoitteita. Hengessä mukana kuitenkin. Tsemppiä maratoonaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänäänhän se. Harmi, ensi kerralla sitten taas. :)

   Poista
 6. Loistavan kirjan olet valinnut. Itsekin pitäisi uusintalukea se järkäle vihdoin ja viimein. Nyt menossa mukana ameriikankielellä.
  Tsemppiä etenemiseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä sinulle myös! Kirjavalinta ei ehkä sittenkään ollut paras, mutta enpähän ole enää jumissa samassa paikassa kuin ties miten kauan. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä