Lukumaron II: Yhteenveto

Toisen lukumaratonin osalta blogin päivittäminen ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut. Alun perin tarkoituksenani oli julkaista aloituspostaus, johon myös olisin lyhyesti raportoinut etenemistä. Netti kuitenkin tökki niin pahasti, että se jäi. Loppuyhteenvetoakin sain aikaiseksi kirjoitella vasta nyt, kun olen palannut Helsingin pikavisiitiltä takaisin mökille.

Toisen maratonin saldo oli 644 luettua sivua, kaksi kirjaa kokonaan ja yksi osittain sekä yksi novelli ja artikkeli. Luettavaksi päätyivät Joel Haahtelan Kaksi kertaa kadonnut, Hanna-Riikka Kuisman Sydänvarjo ja Jeanette Wintersonin Ei appelsiini ole ainoa hedelmä, jota ehdin lukea 172 sivua. Novelli oli J. S. Meresmaan Lintukoto kokoelmasta Huomenna tuulet voimistuvat. Artikkeli oli kokoelmasta Kaiken takana oli pelko. Sivumäärässä tämä maraton löi edellisen, mutta keskeytyksiä oli taas ihan liikaa. Onnistuin jälleen nukahtamaan kesken yhdessä vaiheessa. Näköjään minun ei pidä mennä pitkälleen lukemaan.

Kaiken kaikkiaan toinenkin maraton oli ihan positiivinen kokemus ja aion varmasti vielä tulevaisuudessakin maratoonata. Kirjoitan myöhemmin vielä tarkemmin lukemistani kirjoista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä