Katsaus menneeseen ja tulevaan

Viime vuosi meni bloggaamisen suhteen aika lailla penkin alle, mutta syytän siitä opintoja. Valmistuminen häämöttää näköpiirissä, enää pari kurssia ja opparin saattaminen loppuun niin voin sanoa hyvästit opiskelijaelämälle. Tavoitteena siis valmistua toukokuuhun mennessä. Ehkäpä sitten on enemmän aikaa myös blogille. Yritän kuitenkin skarpata jo vuoden alusta lähtien ja kirjoittaa oikeasti jokaisesta lukemastani kirjasta edes pienen merkinnän. Katsotaan miten onnistun.

Viime vuoden haasteetkin menivät miten menivät. So American meni kaikista parhaiten, vaikken ihan saavuttanutkaan itselleni asettamia tavoitteita. Morren Kuusi kovaa kotimaista puolestaan jäi harmillisesti puoleen väliin, samoin Scifi-haaste. Mutta kaiken kaikkiaan haasteiden myötä tuli luettua mielenkiintoisia kirjoja, myös sellaisia, joita ei ehkä muuten olisi tullut luetuksi.

Tämän vuoden päätin ottaa maltillisesti haasteiden suhteen. Viime vuoden puolella alkanut Lukudiplomi-haaste jatkuu toukokuun 25. päivään asti ja sen aion ihan oikeasti saada suoritetuksi. Lisäksi liityin Facebookissa monen muun tavoin ryhmään "Koen 13 kotimaista kirjailijaa vuonna 2013". Haasteen tarkoituksena on tutustua kolmeentoista itselleen uuteen kirjailijan vuoden aikana. Haasteesta on tulossa myös oma postaus, johon listaan alustavasti kirjailijat ja kirjat jotka aion lukea. Näillä näkymin en ota muita haasteita vaan keskityn kahden edellä mainitun lisäksi kestohaasteisiini. Saa nähdä pitääkö tämä päätös vai sorrunko vuoden varrella vielä ottamaan uusia haasteita.

Kommentit

 1. Siitä se taas lähtee... Uusi vuosi, uudet haasteet. Minäkin sorruin "Kotimaisiin kirjailijoihin". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Otin tuon Kotimaiset kirjailijat ihan sen takia, että kotimaisia tulisi luettua enemmän kuin yleensä. :)

   Poista
 2. Heitin sinulle haasteen blogissani :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä