Uusi vuosi, uudet haasteet

Vaikka viime vuoden kirjalliset haasteet menivät miten menivät on aika asettaa uusia haasteita. Onneksi en ole näiden kanssa mitenkään ryppyotsaisen vakavasti liikkeellä, sillä viime vuoden haasteista en saanut päätökseen yhtäkään. Katsotaan miten tänä vuonna käy. Toisaalta tavoite ja sen saavuttaminen ovat usein kaksi eri asiaa.

Tälle vuodelle olen ottanut nyt kaksi haastetta, joista on tulossa vielä omat tekstinsä. Katsotaan vieläkö vuoden mittaan ilmaantuu uusia mielenkiintoisia haasteita vai jäävätkö nämä ainoiksi.

Ensimmäisenä nappasin itselleni Morrelta Kuusi kovaa kotimaista -haasteen. Viime vuonna tuli luettua todella vähän kotimaista kirjallisuutta, joten tämän haasteen myötä tänä vuonna tulee toivottavasti luettua enemmän kotimaisia kirjailijoita.

Toinen haaste on Taikakirjaimet- blogista liikkeelle lähtenyt Science fiction -haaste, joka tuli hyvään saumaan, sillä mielessä on ollut, että sci-fiä pitäisi lukea lisää.

Kestohaasteet Maailmanvalloitusja Finlandia-haaste jatkuvat toki myös (hamaan tulevaisuuteen).

Kommentit

  1. Joo, haasteiden suhteen on kyllä minunkin ollut hyvä todeta, että onneksi tulee uusi vuosi jne :). Scifi -haasteessa olen mukana minäkin, jään odottamaan päivityksiäsi kiinnostuneena!

    VastaaPoista
  2. Niin juuri. Kestohaasteet sopii siinä mielessä itselleni paremmin, että ei ole sitä aikarajaa. Olen huono deadlineissa. :D

    Ja minä jään myös kiinnostuksella odottelemaan sinun ja muiden haasteeseen osallistuvien päivityksiä. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä