Musiikkihaaste - viikot 8 - 12

Ei, en suinkaan ole hylännyt blogia. Olen vain ollut muiden juttujen lumoissa niin tiiviisti, että tämä on jäänyt paitsioon. Sen takia musiikkihaastekin laahaa nyt pahasti jäljessä. Yritän kuroa kiinni tätä haastetta, joten postaan nyt viikot 8-12 kerralla. Ja jatkoa seuraa piakkoin.


08 - Kappale jonka sanat osaan ulkoa 

Näitä on kyllä paljonkin. Sanat jäävät mieleeni helposti ja varsinkin paljon kuuntelemani biisit osaan melkein unissanikin. Neko Casen Hold On Hold On on yksi kestosuosikki, jonka sanat ovat jääneet mieleen monien kuuntelukertojen ja mukana laulamisen myötä. Upea biisi johon ei pysty kyllästymään. Ja Neko on ihana!
 09 - Kappale jonka tahdissa voin tanssia 

Ensin on myönnettävä, että en yleensä tanssi muuten kuin korkeintaan yksin kotona, kun kukaan ei näe. On tosin tiettyjä biisejä, jotka alkavat pakostakin tanssittaa ja Mando Diaon Dance with Somebody on sellainen (eikä ainoastaan nimensä puolesta):
10 - Kappale joka saa minut nukahtamaan 

Jos olen oikein väsynyt varmaan ihan mikä tahansa rauhallisempi kipale vie unten maille. Jostain syystä Husky Rescuen New Light of Tomorrow kuulostaa ihan yömusiikilta ja tämän soidessa olisi ihana nukahtaa.
11 - Kappale lempibändiltäni/-artistiltani 

Jos nyt on pakko valita kaikkien suosikkien joukosta yksi ehdoton lemppari, niin se on Nightwish. Olen fanittanut bändiä kohta kolmetoista vuotta eikä loppua näy, joten voin sanoa, että se on kaikista rakkain bändi minulle. Tähän voisi valita montakin biisiä, mutta valitsin Dead Boy's Poemin, koska se on yksi lempibiisejäni ja minusta on ihana kuulla vanhoja biisejä myös Anetten laulamana. Jos minulta kysytään, niin ne taittuvat häneltä suorastaan erinomaisesti. ♥ Maaliskuuta odotellessa...
12 - Kappale bändiltä/artistilta jota inhoan 

En tiedä miksi haluaisin valita inhoamaltani artistilta yhtäkään biisiä. Jos en pidä jostain, en kuuntele sitä ja piste en käytä energiaa turhaan inhoamiseen. Mutta jos nyt jotain on pakko sanoa, niin tähän kävisi ihan mikä tahansa biisi Lauri Tähkältä Elonkerjuun kanssa tai ilman sitä. Biisin voitte valita itse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä