Syksyn kiinnostavimmat uutuudet

Sinisen linnan kirjaston Maria laittoi "Kolme tärppiä syksyn kirjoihin-haasteen" eteenpäin omia kirjatärppejään vielä listaamattomille. Koska en ole listaa tehnyt, vaikka olen uutuuslistoja vilkuillut, päätin tarttua tähän nyt. Toki syksyn kirjasadossa on paljonkin kiinnostavia kirjoja, mutta tässä nyt ne kolme minua etukäteen eniten kiinnostavaa:

A. S. Byatt: Lasten kirja

A. S. Byattin ensimmäinen suomennettu teos Riivaus lumosi minut ja olen odotellut milloin kirjailijan tuotantoa saadaan lisää suomeksi. Siksi olin erityisen iloisesti yllättynyt huomatessani, että tuorein teos Lasten kirja on Teoksen tämän syksyn uutuuksissa. Tämä on kyllä pakko-ostos.

Tess Gerritsen: Hiljainen tyttö

Gerritsen on noussut Isles & Rizzolli sarjallaan dekkarisuosikikseni, jonka uutta kirjaa odotan malttamattomana. Tämä syksy ei ole poikkeus ja edellinen oli sen verran loistava, että tältä uskaltaa odottaa vaikka mitä. Toivottavasti ei tule pettymystä.

Johanna Sinisalo: Enkelten verta

Vaikka edellinenkin on vielä lukematta, kiinnostaa tämä uutuus kovasti jo aiheensa puolesta. Dystopiakuvaukset ovat kaikessa pelottavuudessaan jotenkin vain kiehtovia. Kunhan vain eivät tulisi todeksi.

Tässä minun tärppini, on ollut mukava lukea myös muiden listoja. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

 1. Minäkin pidin edellisestä Gerritsenistä paljon, jännitin loppuun saakka. :)

  VastaaPoista
 2. Kkiva kun listasit tärppisi! Lasten kirjan ilmestymistä odotellessa... :)

  VastaaPoista
 3. Norkku: Se oli kyllä tähän mennessä ehdottomasti jännittävin Gerritsen. :)

  Maria: En voi vastustaa haasteita! Ja tosiaan, sitä odotellessa. :)

  VastaaPoista
 4. Sain vasta luettua tuon uuden Gerritsenin. Minua ei sen juoni jaksanut kiinnostaa ihan niin paljon kuin edeltäjien, vaikka hyvä kirja olikin... Edellisestä tykkäsin enemmän.

  Kiva olisi kuulla muidenkin mielipiteitä :)

  VastaaPoista
 5. Mie en ole vielä saanut käsiini tätä uusinta. Kirjastossa se näkyy olevan vasta hankinnassa ja varausjonoakin on. Taidan suosiolla jäädä odottelemaan, kunnes saan kirjan kirjastosta lainaan. :)

  VastaaPoista
 6. Sinisalo on myös minun lukulistallani, vaikka en ole yhtään hänen teostaan lukenut, Mielenkiintoisia asetelmia, aivan kuin John Ajvide Lindqvistilläkin!

  VastaaPoista
 7. Mie olen lukenut Sinisalolta vasta kaksi kirjaa (Ennen päivän laskua ei voi ja Sankarit), mutta uusimmat on vielä lukematta. Ja John Ajvide Lindqvist on myös loistava!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää