Päivä 4 - Lempisarjani lempikirja

No niin, nyt sitten kompastun omaan näppäryyteeni, kun en eilen suostunut valitsemaan yhtä suosikkia ylitse muiden ja tänään pitäisi tietää sen lempisarjan lempikirja. Eli valinta on sittenkin tehtävä ja olkoon se kaikkien aikojen lempisarjani sitten Harry Potter.

Pidän kaikista sarjan kirjoista, toisista enemmän toisista vähemmän. Ehkä alkupään kirjat ovat itselleni eniten mieleen, sillä niissä homma ei ole vielä mennyt niin synkäksi kuin sarjan myöhemmissä kirjoissa. Pienen mietinnän jälkeen ykköseksi valikoitui Azkabanin vanki, jossa kuvioihin tulee mukaan yksi lempihahmoistani eli Sirius Musta, jota elokuvissa näyttelee iki-ihana Gary Oldman. Nyt tekisi mieli taas tarttua uudestaan tähän ja muihinkin Pottereihin.     

Kommentit

  1. Tämä on minunkin lempparini. Oli hienoa, että Harry sai isähahmon itselleen. Vaikkakin oli niin typerä että tappoi hänet kaksi kirjaa myöhemmin. (Minä en anna sitä ikinä anteeksi hänelle!)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, en tykännyt yhtään, kun Sirius kuoli. :(

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää