KMMMM täälläkin

Meri lähetti minulle tämän haasteen ja tokihan siihen on tartuttava. Haastan mukaan kaikki, jotka eivät ole vielä vastailleet näihin kysymyksiin. :)

Kuka: 28-vuotias tietojenkäsittelyn opiskelija, jonka intohimona ovat kirjojen lisäksi musiikki, elokuvat ja tv-sarjat. Maku kaikkien suhteen on varsin laaja ja on oikeastaan helpompi luetella mistä en pidä.Mitä: Lukee kirjoja ja kirjoittaa niistä ja vähän muustakin kirjoihin liittyvästä. Ja sen lisäksi katsoo liikaa tv-sarjoja, kiinnostuu koko ajan uusista jutuista, fanittaa sitä sun tätä ja kirjoittaa mielessään tarinoita, jotka eivät koskaan päädy paperille.


Missä: Kirjoja luen oikeastaan ihan missä vain. Laukussa on mukana aina vähintään yksi kirja, siltä varalta, että tulee tilaisuus lukea. Mutta mieluiten ja eniten luen sohvalla viltin alla ja sängyssä ennen nukkumaan menoa. Blogia kirjoitan kotona tietokonepöydän ääressä, toisinaan vanhempien luona ja kesällä kesämökillä Pohjois-Karjalan korvessa, kun yhteys sattuu toimimaan.

Milloin: Luen aina kun on vain aikaa ja silloinkin kuin ei oikeastaan olisi (vaan pitäisi tehdä jotain ihan muuta). Blogia päivitän vuorokaudenaikaa katsomatta, säännöllisen epäsäännöllisesti, kun on asiaa kirjoista yleisesti tai jostain tietystä juuri lukemastani kirjasta.

Mitä mielessä nyt: Päällimmäisenä kouluprojekti(t) ja työharjoittelupaikan hankinta ja tietysti kesä, jota odotan kovasti. Olen ehdottomasti enemmän kesä- kuin talvi-ihminen ja alan olla jo kypsä tähän talveen. Sitä paitsi tahdon mökille luonnon rauhaan täältä kaupungista.

Kommentit

 1. Näitä tunnustuksia on mukava lukea, koska huomasin esimerkiksi että meissä on paljon samaa. Ollaan samanikäisiä ja koukussa niin kirjoihin kuin tv-sarjoihin.
  Katson mieluiten tv:stä nimenomaan sarjoja kuin elokuvia, kai siinä on tuntu että silloin aikaa käyttäisi niihin vähemmän tai sitten pidän siitä, että henkilöhahmojen parissa saa viihtyä vuositolkulla. :)

  VastaaPoista
 2. Se on ihan totta ja näitä on mukava tehdäkin, juuri siksi, että pääsee kertomaan itsestään sellaista mitä ei kirjajuttujen yhteydessä tule mainittua.

  Minä katson tv-sarjoja sekä tv:stä, että DVD:ltä. Bokseja kertyy koko ajan lisää ja suosikkisarjoista hyllystä löytyy kaikki kaudet. Minulla on myös taipumus kiintyä henkilöhahmoihin, jopa ihastua joskus. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea tämä! Tuo DVD-sarjojen katselu on muuten meille yhteistä: Lost ja Galactica olivat sellaisia, etten olisi telkkarista jaksanut, mutta ihania boksista ahmittuna... nyt mietin pitäisikö kesälomaksi hommata jokin ihana uppoutumissarjaboksi sadepäivien varalta.

  VastaaPoista
 4. Kiva oli lukea tämä! Minua aina niin kiinnostaa ihmiset blogiensa takana. :)

  VastaaPoista
 5. Booksy: Bokseissa on tosiaan se hyvä puoli, että voi katsoa monta jaksoa putkeen eikä tarvitse kärvistellä viikkoa cliffhangerin takia. Ja tietysti myös se, että voi palata vanhoihin suosikkeihin uudestaan ja uudestaan. Minä maltoin Lostin katsoa telkkarista, mutta Galactica oli pakko katsoa bokseilta. Nyt on menossa Buffy vampyyrintappaja putki, katson viimein telkkarista missatut kaudet. :)

  Karoliina: Juu, näitä on tosiaan kiva lukea ja kiva kirjoittaakin. Pelkkien kirjajuttujen kautta ei oikein välttämättä tule persoona esille. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä