Kommenteista

Nyt on tullut ilmi sellainen asia, että kaikki kommentit eivät ehkä pääse läpi blogini kommnettienvalvontaan syystä tai toisesta. En tosin heti sulje pois sitäkään, että olisin itse sekoillut kommenttien julkaisemisen yhteydessä, sillä äkkiäkös sormi lipsahtaa väärälle painikkeelle. Mutta päätin nyt kuitenkin ottaa pois tuon valvonnan. Lähinnä se on ollut päällä roskapostin ja muun häiriköinnin valvomiseksi eli ei ole ollut tarkoitus sensuroida mitenkään kommentteja. Eli nyt kaikkien kommenttien pitäisi näkyä automaattisesti sivuilla niiden lähettämisen jälkeen.

Mutta jos kommenttisi on jäänyt julkaisematta, se on ollut joko tekninen häiriö tai minun inhimillinen virheeni. Harmittaa vain, kun en tiedä mistä tämä johtuu ja onko näin käynyt usein.

Edit. Eli pitäisi toimia nyt. Täytyy sanoa, että vaikka itse alaa opiskelenkin, olen kyllä silti joskus pihalla näiden tietoteknisten ongelmien kanssa.

Kommentit

 1. Testaan nyt itse tätä anonyymisti, katsotaan tuleeko kommentti näkyviin.

  VastaaPoista
 2. Ja minä testaan myös kertoakseni vaikka, että:

  Blogisi pohja on kauniin lilan tumma, mutta sitä on kuitenkin aivan ihanan helppo lukea eli blogipohja on lukijaystävällinen ja kaunis. Ja tietty Marilyn kruunaa kaiken...

  VastaaPoista
 3. Oih, kiitos kovasti! :)

  (Se toimii nyt!)

  VastaaPoista
 4. .. Ihana kuva .. Näyttävä;)) Ystävällisin terveisin, **

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä