Yhteenvetoa

Ei liene mikään yllätys, että päivitykseni laahaavat jäljessä jälleen. Sitä paitsi olen lukenut nyt monia hyvä kirjoja, joista en keksi mitään uutta sanottavaa. Toisin sanoen niistä on kirjoitettu toisaalla jo niin paljon ja niin hyvin, ettei minulla ole mitään lisättävää. En kuitenkaan tohdi jättää niitä ihan ilman mainintaa. Siispä yhdyn muiden arvioihin ja ohjaan teidät toisaalle tutustumaan seuraaviin kirjoihin, joita minäkin voin suositella lämpimästi:

Elina Hirvonen: Kauimpana kuolemasta

Upea kirja, josta on kirjoittanut mm. Ina ja Anni.

Elina Hirvonen: Että hän muistaisi saman

Tämä teki minuun yhtä lailla vaikutuksen kuin Kauimpana kuolemasta. Siitä on kirjoitettu mm. Kirjavinkeissä K-blogissa ja Kiiltomadossa.

Sami Hilvo: Viinakortti

Tämä kirja on ollut myös esillä paljon viime aikoina eikä syyttä. Käy kurkkaamassa, mitä siitä ovat kirjoittaneet Ina ja Zephyr

Geraldine Brooks: Kirjan kansa

Mielenkiintoinen, mukaansatempaava ja kaiken kaikkiaan upea kirja, jonka luin Leena Lumen arvion innoittamana. Kirjasta ovat kirjoittaneet myös mm. Lumiomena ja Anni.

Kommentit

 1. Minullakin kauimpana kuolemasta yöpöydällä, mutta sitä ennen nautiskelen Afrikasta kokoelmasta. Blogasinkin siitä alkutunnelmia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos linkityksestä, Kuutar!

  Se on väistämätöntä, että kun meistä monet lukevat tosi paljon, teemme samoja kirjoja, mutta arvostelut voivat olla ihan eri maailmasta. Valitsin Kirjan kansan vuoden 2009 parhaaksi kirjaksi 140 lukemani joukosta. Siitä ei porua syntynyt, ans' katsoa kuinka käy tänä vuonna;-)

  VastaaPoista
 3. Kaikki kolme mainitsemaasi kirjaa on todella hyviä. Itsekin olen ne lukenut viimeisten kuukausien aikana:)

  VastaaPoista
 4. Tomomi: Minä vähän vilkuilin tuota Afrikasta kokoelmaa joskus, mutta totesin, että luen sen paremmalla ajalla.

  Leena: Eipä kestä! :) Juu, tuo on totta, nyt vain tuntui noiden kirjojen kohdalla, että kaikki mitä halusin sanoa, oli jo sanottu niin tyhjentävästi, etten keksinyt mitään omaa. Parempi siis antaa muiden puhua puolestani. :) Ja jännityksellä odotan tämän vuoden valintaasi. ;)

  SaSo: Näin on. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää