Chelsea Cain: Suoraan sydämeen


Suoraan sydämeen jatkaa Sydänverellä -kirjassa alkanutta tarinaa etsivä Archie Sheridanista ja tämän nappaamasta sarjamurhaajasta Gretchen Lowellista.

Puistosta löytyy murhatun naisen ruumis ja pian selviää, että tapaus on yhteydessä senaattoriin, josta toimittaja Susan Ward on ollut valmistelemassa paljastusjuttua. Susan ja romahtamaisillaan oleva Archie alkavat tutkia murhan taustoja. Yllättävä käänne kuitenkin sotkee kaiken.

Tässäkin kirjassa pääpaino oli oikeastaan Archien ja Gretchenin kieroutuneessa suhteessa. Kirjan alussa selviää, että Archie on lopettanut säännölliset vierailunsa Gretchenin luona vankilassa. Helppoa tämä ei kuitenkaan ole, Archie kaipaa vierailuja yhtä paljon kuin Gretchenkin. Kaiken lisäksi Archie käyttäytyy varsin itsetuhoisesti, aivan kuin hän olisi suuntaamassa kohti vääjäämätöntä loppuaan hitaasti, mutta varmasti.

Juonesta en uskalla paljastaa paljoa enempää. Loppuun saakka joutui kuitenkin jännittämään päähenkilöiden kohtaloa ja mahdollista jatkoa, jota onkin onneksi luvassa.

½

Kommentit

 1. Hei,
  Löysin blogisi vasta nyt. Luetko vanhojen päivitystesi kommentit? Ts. jos (kun) löydän jotain, joka haluaisin kommentoida, saavuttaako kommenttini sinut? Hieno blogi!

  VastaaPoista
 2. Hei.

  Kiitos! Saan sähköpostiini ilmoitukset kaikista kommenteista eli myös vanhojen tekstien kommentit saavuttavat minut. :)

  VastaaPoista
 3. Minä löysin kerran kirjastolta sekä tämän kyseisen kirjan, että tätä edeltävän "Sydänverellä".

  Luin kummatkin kirjat aivan jonkinlaisen hurmion vallassa, sillä nämä olivat aivan ainutlaatuiset upeita teoksia!

  Odotan suurella mielenkiinnolla sarjan kolmatta osaa!

  VastaaPoista
 4. Näissä kirjoissa on todellakin kiehtova teema. Onneksi kolmas osa julkaistaan pian suomeksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä