Tess Gerritsen: Taidonnäyte

Taidonnäyte on Gerritsenin Jane Rizzoli & Maura Isles-sarjan toinen osa. Olen tainnut mainita, että pidän erityisesti dekkareista, jotka ovat osa jotain sarjaa. Tämä siksi, että haluan myös seurata päähenkilöiden henkilökohtaisen elämän kuvioita. Ne tuovat mukavaa vastapainoa murhille.

Etsivä Jane Rizzoli on kutsuttu murhapaikalle joka näyttää pelottavan tutulta. Uhri on sidottu ilmastointiteipillä ja kurkku on viilletty auki. Kaikki muistuttaa Kirurgiksi kutsutun sarjamurhaajan tekosia, mutta tämä on parhaillaan vankilassa. Onko kyseessä taitava jäljittelijä vai sittenkin oppipoika? Myös FBI osoittaa kiinnostusta murhia kohtaan.

Yhtä hyvä ja koukuttava kuin edeltäjänsä, mutta hieman ehkä toistoa edellisestä. Toisaalta ihan hyvä, että tämä saatiin päätökseen. Ja mielenkiinnolla jään odottamaan suhdekuvioiden kehittymistä tulevissa osissa.

½

Kommentit

 1. Hei! Minulla ihan sama juttu, eli luen mielelläni (dekkari- ym.)kirjasarjoja. Kiinnostun päähenkilöistä usein siinä määrin, että haluan lukea heidän elämästään ja kuulumisistaan tarkemminkin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiva tietää etten ole ainoa. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, minullakin on ihan sama juttu dekkareissa tms. kirjasarjoissa, että on pakko lukea aina se uusin kirja sarjasta, joka ilmestyy, jotta tietää mitä päähenkilöiden elämässä tapahtuu. Cornwellin Scarpetta-sarjan vaiheita olen seurannut yli kymmenen vuotta jotenkin mieletöntä...

  VastaaPoista
 4. Scarpetta-sarja taisi olla ensimmäisiä dekkarisarjoja joita luin. Ja luen yhä edelleen, tosin pari viimeisintä osaa on vielä lukematta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää