Karin Slaughter: Merkitty

Olen ihan koukussa Slaughterin Grand County -sarjaan, jonka neljäs osa Merkitty on.

Merkitty poikkeaa sarjan aiemmista kirjoista siinä, että nyt liikutaan Sarahin ja Jeffreyn menneisyydessä, jossa Sarah ja Jeffrey tutkivat kuolemantapausta. Nykyisyydessä kaksi naamioitunutta nuorukaista aloittaa ammuskelun Heatrsdalen poliisiasemalla ja ottaa eloonjääneet panttivangeiksi. Toisella nuorukaisista tuntuu olevan tekoonsa henkilökohtainen motiivi. Välillä palataan menneisyyteen ja kerrotaan Sarahin ja Jeffreyn matkasta Jeffreyn kotikonnuille heidän suhteensa alkutaipaleella.

Kirja oli aivan yhtä koukuttava kuin edellisetkin Slaughterin kirjat. Pidin erityisesti siitä, että Sarahin ja Jeffreyn menneisyydestä paljastettiin uusia asioita, joita aiemmin ei ole kerrottu. Minusta on mukava lukea jännityskirjoja, joissa samat henkilöt esiintyvät kirjasta toiseen ja vielä niin, että joka kkirjassa henkilöiden elämä menee eteenpäin. Eli toisin sanoen minut on helppo saada koukkuun sarjoihin.

Kommentit

 1. Hei!

  Nyt tänne onkin helppo löytää kun sulla on suora linkki tuolla toisaalla ;) Tulin vain ilmoittamaan että palaan jälleen seurailemaan.

  Mäkin tykkään seurata samojen ihmisten tarinaa kirjasta toiseen. Slaughteria en ole lukenut, mutta monilta muilta kirjailijoilta mulla on ne tietyt lempihahmot (mm. Gerritseniltä Isles ja Rizzoli) ja tarkistan aina uuden kirjan tullessa että onhan ne siinä mukana.

  VastaaPoista
 2. Hei.

  Kiva kun seurailet jälleen blogia! :)

  Gerritseniltä olen itse lukenut vasta yhden kirjan, jossa oli juuri Rizzoli mukana ja aikomus olisi lukea lisää, kunhan saan aikaiseksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää