Tess Gerritsen: Kirurgi

En ollut aiemmin lukenut Gerritseniä, ehkä vierastin jotenkin ajatusta sairaaladekkareista. Päätin kuitenkin vihdoin lukea kokeeksi yhden hänen kirjoistaan ja päädyin aloittamaan ensimmäisestä Jane Rizzolli -kirjasta.

Bostonin poliisit jahtaavat Kirurgiksi nimettyä raakaa sarjamurhaajaa, joka tuntuu jäljittelevän parin vuoden takaisia Andrew Capran Savannahissa tekemiä murhia. Kyseessä ei kuitenkaan voi olla Capra, sillä hänet ampui hänen ainoa eloon jäänyt uhrinsa Catherine Cordell. Nyt Catherine Cordell toimii lääkärinä Bostonissa eikä tunnu päässeen eroon parin vuoden takaisesta painajaisestaan. Pian poliisit huomaavat, että Catherine on myös Kirurgin tähtäimessä. Ratkaisun avaimet näyttävät löytyvän menneisyydestä.

Kirja oli sujuvasti kirjoitettu ja erittäin koukuttava eli hyvää dekkariviihdettä. Aion ehdottomasti lukea lisää Gerritseniä.

Kommentit

 1. Luin tätä kirjaa seuraavan kirjan Taidonnäyte. Olisi pitänyt kyllä lukea Kirurgi ensin. Kirja oli minunkin ensimmäinen Gerritsen ja aion lukea lisää, jos kohdalle osuu. Hyvä ja kiinnostava oli ainaki tuo Taidonnäyte.
  -P

  VastaaPoista
 2. Luin myös kirurgin, ja se oli kirja joka todella koukutti.
  Teksti soljui sujuvasti ja oli antoisaa luettavaa kaikessa karmaisevuudessaan.
  Jopa yövuoron jälkeen oli pakko aukaista kirja ja lukea eteen päin.
  Yritän etsiä kyseisen kirjailijan muutkin kirjat käsiini.
  Ostin ko kirjain eurolla kirppikseltä =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä