Sophie Kinsella: Shopaholic Ties the Knot

En onnistunut saamaan käsiini suomenkielistä versiota tästä kirjasta, joten pitkästä aikaa tuli luettua jotain englanniksi.

Himoshoppaaja –sarjan kolmannessa osassa Rebecca ja Luke ovat kotiutuneet New Yorkiin ja aikovat mennä naimisiin. Häiden järjestäminen ei kuitenkaan suju ongelmitta ja tuttuun tyyliinsä Becky Bloomwood on taas keskellä elämänsä sotkuisinta tilannetta. Häitä nimittäin ollaan järjestämässä yhtä aikaa sekä Englannissa, että New Yorkissa ja ainoa, joka on selvillä tilanteen oikeasta laidasta, on Becky. Hän vain on täysin kykenemätön ratkaisemaan ongelmaa ja lykkää sen selvittämistä viimeiseen asti, kunnes on liian myöhäistä. Ainakin melkein.

Huh, huh, tämän sarjan päähenkilö tuntuu purjehtivan katastrofista toiseen. Onneksi hänellä on tukenaan paras ystävä Suze ja Luke sekä perheensä. Välillä iski kyllä turhautuminen, niin totaalisen saamaton ja päättämätön Becky oli. Jotenkin kummassa hän vain aina saa ratkaistua asiat parhain päin lopussa. Ja toisinaan hän yllättää selväjärkisyydellään ja kyvyllään nähdä pintaa syvemmälle. Kaikesta sekoilusta ja päättömyyksistä huolimatta Becky ei ole mikään bimbo vaan äärimmäisen sympaattinen henkilö, jolla on sydän paikallaan. Jännä nähdä miten tarina jatkuu. Tällaista hömppää on todella ilo lukea.

½

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä