Lisa Unger: Kauniita valheita

Tämän kirjan bongasin Luetut.netistä ja kiinnostuin niin, että piti lukea se heti. Kirjan voi lukea (tai ladata) ilmaiseksi täältä. Kirja on erittäin koukuttava jännäri, jossa on hömppämausteita.

Ridley Jones on New Yorkilainen freelancetoimittaja, jonka elämä on kaikin puolin järjestyksessä. Kaikki muuttuu sattuman oikusta yllättävällä tavalla, kun hän saa nimettömän kirjeen, jossa on valokuva miehestä, naisesta ja pienestä lapsesta sekä lappunen jossa lukee ”Oletko sinä minun tyttäreni?”. Yhtäkkiä Ridleyn koko siihenastinen elämä tuntuu olleen vain kaunista valhetta eikä hän tiedä mitä tai ketä uskoa. Kuvioihin ilmestyy myös Jake, uusi naapuri, joka tuntuu kiehtovalta ja puoleensavetävältä, mutta joka vaikuttaa salaavan jotain.

Tässä kirjassa riitti jännitystä, toimintaa ja yllättäviä käänteitä. Romantiikkaakin oli mukana sopivana annoksena. Tämä oli aika viihdyttävä keitos kaiken kaikkiaan. Oli vaikeuksia pitää taukoa lukemisesta, mutta käytännön pakosta en voinut lukea tätä yhdellä istumalla loppuun, vaikka mieli olisi tehnytkin. Piristävää lukea välillä tällaista viihdyttävää jännitystä, vaikka olihan tässä tietynlainen vakavampi teema taustalla. Suosittelen viihdyttävästä jännityksestä pitäville.

Kirjalle on muuten jatko-osakin, Silver of Truth, jota ei valitettavasti ole suomennettu. Kiinnostaisi silti lukea sekin. Pitänee vierailla Adlibriksessa taas.

½

Kommentit

  1. =) Enpä ollutkaan netissä seikkaillessani huomannut, että tähän olisi myös jatko-osa. Lueskelen jonkin verran englanniksi, mutta romaaneja olen tosi laiska lukemaan muuten kuin suomeksi. =/

    Mariel / Luetut.net

    VastaaPoista
  2. Tosiaan tälle on jatko-osa ja lisäksi Ungerilta on ilmestynyt Black Out -niminen itsenäinen teos.

    Aika vähän olen minäkin lukenut englanniksi, mutta kyllä sekin sujuu kun ei vaihtoehtoa ole. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Blogi jää tauolle

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä