Sophie Kinsella: Salaisuuksia ilmassa

Välillä on mukava lukea jotain vähän kevyempää. Päätin siis kokeilla tällä kertaa Kinsellaa. Olen yrittänyt metsästää Himoshoppaajan salaisia unelmia tuloksetta, mutta sain käsiini sattumalta tämän kirjan. Ihan yhtä hyvä kirja aloittaa kuin joku muukin.

Tämä todellakin oli hyväntuulen kirja, hauska, ”kupliva”, romanttinen ja nokkela. Päähenkilö Emma on palaamassa työmatkalta Skotlannista. Hän kärsii lentopelosta ja on tullut nauttineeksi muutaman drinkin rauhoittaakseen itseään. Kun lentokone joutuu turbulenssiin, paniikki iskee Emmaan ja hermostuksissaan hän vuodattaa kaikki häpeällisimmätkin salaisuutensa vieressä istuvalle miehelle. Maanantaina hän kauhukseen kohtaa miehen uudelleen työpaikallaan ja selviää, että mies omistaa firman, jossa Emma on töissä.

Jälleen kerran hömppäkirja, jonka päähenkilöstä on helppo pitää. Emma on ihanan tavallisen oloinen nainen kaikkine ongelmineen, tohelointeineen ja salaisuuksineen. Lukija toivoo, että kaikki menee hyvin ja tavallaan sen tietääkin koko ajan.

Muutkin Kinsellan kirjat menivät nyt luettavien listalle.

Arvosana:

Kommentit

 1. Mulla on juuri nyt tämä kirja lainattuna ja luen heti kun olen lopettanut lukemasta tätä mikä nyt on kesken.. Ri vielä Kinsellasta mitään mielipiteitä, en ennen ole lukenut yhtäkään kirjaa.

  VastaaPoista
 2. Minä ainakin pidin kovasti tästä kirjasta. En tiedä vielä millaista muu tuotanto on, joten vaikea verrata tätä siihen. Nyt on lainassa Himoshoppaaja -sarjan ensimmäinen kirja ja aion lukea sen kunhan saan muutaman muun kirjan luettua.

  VastaaPoista
 3. Kinsellan "Himoshoppaajan salaiset unelmat" on ihan huippu! Palasin siihen taas elokuussa muuttopäivän päätteeksi, ihan vain saadakseni parit naurut ja itseni hyvälle tuulelle. Tehosi=D

  VastaaPoista
 4. Aloitin lukemaan tuota Himoshoppaajaa ja vaikuttaa tosi hyvältä ja hauskalta. Becky on aivan mainio päähenkilö. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Anonyymi kommentointi otettu käyttöön, katsotaan jos sanavahvistus riittäisi hillitsemään roskapostia.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leena Lander: Tummien perhosten koti

Clare Mackintosh: Annoin sinun mennä

Niccolò Ammaniti: Minä en pelkää